Om The Skin Agent

Säger hej då till skav och friktionsskador

The Skin Agent har på kort tid slagit igenom med smarta funktionsprodukter mot skav och friktionsskador – och för ett aktivt och bekvämt liv. Produkterna är efterfrågade eftersom behovet är stort. Samtidigt växer antalet nöjda användare hela tiden.

De första produkterna lanserades i början av 2017. Idag finns tre efterfrågade och uppskattade naturprodukter mot skav och friktionsskador. Vardagsbekvämlighet, sport och vård är områden där produkterna underlättar tillvaron utifrån olika behov.

The Skin Agents resa är framgångsrik. Vad ligger bakom resultatet?

– Genom målinriktat arbete, uthållighet och kreativitet har vi lyckats ta fram funktionella och naturliga produkter som väldigt många saknat, säger Anna Byström och Linda Nilsson, grundarna till The Skin Agent.

– Vi har själva haft problem med skav och friktionsskador, och vet hur besvärligt det kan vara. Vi vill att alla ska ha möjlighet att röra sig obehindrat oavsett kroppsform och livsstil. Ingen ska behöva begränsa sig vid rörelse och aktiviteter till vardags eller när de tränar. Idag kan alla som vill säga ”hej då till skav och friktionsskador.”

The Skin Agent naturlig hudvård

Passar många återförsäljare

Eftersom produkterna används inom mångfacetterade områden och är självklara i flera olika sammanhang, är de attraktiva för många återförsäljare.

– Redan idag samarbetar The Skin Agent med flertalet återförsäljare, säger Anna och Linda. Det finns en hel del verksamheter där produkterna är efterfrågade; till exempel apotek, hälsokost, sport- och friluftskedjor, gym, idrottsföreningar och skönhetssalonger.

The Skin Agent global

Produkter med global efterfrågan

The Skin Agent identifierar hela tiden nya kundgrupper och användningsområden. Företaget arbetar därför ständigt med produktutveckling för att kunna hjälpa ännu fler användare. Genom nya, innovativa lösningar ökar även möjligheterna till en både global och säker tillväxt.

The Skin Agent etablerades först på den svenska marknaden. Målsättningen är att också etablera sig på den nordiska och europeiska marknaden via agenturer.

The Skin Agent media

Uppmärksammat företag

The Skin Agent började som en lovande start up-verksamhet som idag äger både varumärke och produkter. Fabriken ligger i Finland med lager och logistik i Stockholm.

Företaget mötte ett stort förtroende och väckte uppmärksamhet från första början. Sammantaget skapar detta en trygg bas för att utveckla The Skin Agents verksamhet i framtiden, med fokus på varumärkeskännedom, sälj och marknad. Ägarna har gedigen erfarenhet och kompetens inom affärsutveckling, produktpaketering, försäljning, ekonomi och juridik.

– Det finns inga likvärdiga svenska produkter. Nu gäller det att ännu fler får kännedom om och tillgång till dem. Vi vill att hela världen ska slippa skav och friktionsskador!

Anna och Linda, grundare

SÄG HEJ!

The Skin Agent Sweden AB
Vasavägen 4, 133 38 Saltsjöbaden, Sverige
hello@theskinagent.com