KUNDTJÄNST

Hej och välkommen till vår kundtjänst!

Här hjälper vi dig med allt ifrån att hitta rätt varor till att spåra din försändelse eller hjälpa till med returer. Nedanför kan du klicka dig vidare och läsa våra vanligaste frågor, hur du handlar, hur våra leveranser fungerar, vad som gäller för retur och köpvillkor.

HANDLA & BETALA

Läs de fullständiga villkoren här.

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse till den e-postadress som du har uppgivit vid beställningen.

Vi skickar dina varor snarast möjligt, dock senast inom sju arbetsdagar efter att vi fått och bekräftat din beställning. Om varan står som restnoterad vid din beställning skickas varan så snart vi har den i lager igen. Vi gör allt för att skicka din beställning så snart som möjligt.

Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Om leveranstiden mot förmodan skulle överskrida trettio dagar har du rätt att häva ditt köp.

De priser som anges på theskinagent.com är inklusive lagstadgad mervärdesskatt och exklusive fraktkostnaden.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig The Skin Agent rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Om vi upptäcker falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. The Skin Agent förbehåller sig rätten att neka en order.

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, kortbetalning och direktbetalning. Observera att tillgängliga betalsätt kan variera beroende på Klarnas erbjudande vid köptillfället. I kassan framgår alltid de aktuella betalsätten.

För mer information om din betalning, kontakta Klarna på klarna.se/kundservice.

När du handlat klart fyller du i din e-postadress och ditt postnummer i kassan så visar Klarna dina uppgifter. Om du inte betalat via Klarna tidigare kan du behöva fylla i personnummer. Därefter visar Klarna tillgängliga betalsätt. Fakturabetalning är förvalt men du kan enkelt ändra betalsätt i nästa steg.

Om du vill kan du kan lägga till en PIN-kod för att skydda din användning av Klarna Checkout.

Klarna faktura kostar inget extra och du har 14 dagars betaltid. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från oss.

Vid fakturabetalning kan Klarna göra en kreditbedömning, en kopia på kreditupplysningen skickas då hem till dig. Denna bedömning påverkar inte din kreditvärdighet.

Om du skulle vilja returnera din beställning är det viktigt att du flyttar fram fakturans förfallodatum. Det gör du enkelt på klarna.se.

För information om din betalning, kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice.

Vi ska om du utnyttjat din ångerrätt göra en återbetalning till dig. Företrädesvis görs återbetalningen med samma betalningssätt som du använde vid beställningstillfället (eller, om betalning ännu inte har erlagts för de aktuella varorna, se till att returen återspeglas i saldot på ditt konto). Återbetalningen ska vi göra snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan och vi kompenserar dig med ett belopp som motsvarar standardfraktkostnaden 29 SEK. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Ett annat betalningssätt kan komma att användas för återbetalningen. Detta kommer inte medföra några extrakostnader för dig.

ÅNGERRÄTT & GARANTI

Du har öppet köp i 14 dagar från det datum då vi levererade dina produkter (det datum du fick e-postmeddelandet med leveransinformation). Under den perioden kan du kostnadsfritt skicka tillbaka produkterna och få dina pengar åter. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan och vi kompenserar dig med ett belopp som motsvarar standardfraktkostnaden 29 kronor. Du kan returnera produkterna inom 30 dagar från utleverans. Produkterna måste vara oöppnade. Om produkterna är förstörda eller använda får du inte tillbaka pengarna. Kontakta alltid vår kundtjänst via brev eller e-post innan retur.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till kund@theskinagent.com.

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning med samma betalsätt som vid din beställning. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, ej förstörd eller skadad. Returnera varan i sin ursprungliga emballage. Varan ska vara komplett, vilket innebär att brutna förpackningar eller delar av varan inte accepteras som retur.

The Skin Agent kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

The Skin Agents produkter tillverkas av en legotillverkare enligt vårt recept. Alla ingredienser kommer från växtriket, dvs produkterna är helt veganska.

Vi kan inte ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i våra produkter eller prover. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller vänligen kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning.

Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos The Skin Agent, vänligen kontakta en läkare. Vi ber dig även att kontakta oss på The Skin Agent via vår kundtjänst.

Leverans

The Skin Agent iakttar största noggrannhet vid mottagande och hantering av beställningar.

The Skin Agent strävar efter att skicka beställningar snarast möjligt och i den ordning de kommer in till oss. Vårt mål är att leverera inom 5-7 arbetsdagar efter att vi har fått och bekräftat din beställning, såvida inget annat har avtalats eller om varan står noterad som restorder. Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Om leveranstiden mot förmodan skulle överskrida 30 dagar har du rätt att häva ditt köp.

Om du inte får din beställning till det förväntade leveransdatumet – kontakta The Skin Agents kundservice via hello@theskinagent.com

The Skin Agent samarbetar med postnord gällande leveranser.

I dagsläget kan vi från webbshopen endast leverera till Sverige, Danmark, Finland, Åland och Norge. Vill du få dina varor leverade utomlands? Vänligen kontakta vår kundtjänst på hello@theskinagent.com så får du en prisuppgift på din leverans.

Standardfraktkostnaden inom Sverige är 31 kronor inklusive moms. Om du handlar för 450 kronor eller mer, erbjuder vi dig fri frakt inom Sverige.

För beställningar till de andra nordiska länderna är fraktkostnaden 55 kr. För leverans till övriga länder inom EU, vänligen kontakta kundtjänst för aktuell prisinformation.

För beställningar utanför EU (med undantag för Norge och Åland) tillkommer införselmoms och tullavgift för varje land gällande villkor

KONTAKTA OSS

Vi jobbar för dig så tveka inte att kontakta oss med dina frågor eller synpunkter.

Med fördel skriver du till oss på e-post hello@theskinagent.com Du kan också ringa vardagar mellan klockan 9 och 15 på telefonnummer 08-517 01 900.