Din Frisör

Staffanstorps Cykelaffär AB

Staffanstorps Cykelaffär

Staffanstorps Cykelaffär AB, är ett av Sveriges största väletablerade familjeföretag inom cykelbranschen, med många års erfarenhet i bagaget. Sven öppnade upp portarna i Åkarp, utanför Malmö, 1996 och sedan dess har vi expanderat mer och mer för varje år och numera har de ett av Sveriges största sortiment av Crescent / Monark cyklar och tillbehör.

De erbjuder bla:
- Avancerad bikefitting med Shimanos bikefitting program och utrustning.
- Skofitting med Shimanos skofitting utrustning.
- Service och reparationer på alla typer av cyklar, i vår fysiska butik i Staffanstorp.
- Systemuppdateringar, felsökning och reparationer av elsystem från Bosch, Shimano och E-going.
- Elservice på alla elcyklar för säkrare drift. - Uppmätning av rätt sittbredd.

Och nu även The Skin Agent's Chamois-stift Sport/Active så att deras kunder slipper få skav under cykelturen. Både online och i butiken.

AE Muskelhälsan

AE Muskelhälsan

Muskelhälsan finns i Finspång och drivs av Anette Eliasson, (massageterapeut, lymfmassör och diplomerad Optimumtränare).Ni hittar The Skin Agents antiskav-stift både i massagelokalen och på Facebook och Instagram @aemuskelhalsan.

SevenSports

Seven Sports

Välkommen till SevenSports!På SevenSports hittar du noga utvalda produkter för löpning, trail running, cykel, skidåkning, långfärdskridsko och friluftsliv.Vi ger dig ett personligt alternativ till de stora butikskedjorna. Säven Sport AB är ett familjeföretag som drivs av Anna & Johan Sävenstrand.Hos Säven Sport hittar du The Skin Agents produkter Move Anti Chafe Balm mot lårskav och Active Anti Friction Balm som motverkar skavsår från kläder, skor och utrustning.

Röda Stjärnan Göteborg

Röda Stjärnan Göteborg

Röda Stjärnan Göteborg

Välkommen till Röda Stjärnans butik i Göteborg. Här kan du hitta en stor del av vårt sortiment med allt i från airsoftvapen, reservdelar, taktisk utrustning samt militaria och army fashion.Butiken är belägen på Barlastgatan, mellan Masthuggstorget och Stigbergstorget. Vi har parkeringar i direkt anslutning till butiken och det är nära till närmaste spårvagnshållplats.Hos Röda Stjärnan hittar du utrustning till ditt äventyr, rekommenderade av oss som jobbar på Röda Stjärnan. Från ryggsäckar och kängor till taktisk utrustning och airsoftprodukter – vi har prylar och kläder till dig som likt oss älskar att vara utomhus. Friluftslivet och intresset för skog och mark har alltid varit en röd tråd i bolagets historia.Idag vänder vi oss till friluftsfolk, airsoftare, militärer och personer inom säkerhetsbranschen för att nämna några.  Vi som arbetar på Röda Stjärnan idag kan sägas sammanfogas av vårt intresse för friluftsliv, airsoft, det militära och inte minst att ge ett bra kundupplevelse!Hos Röda Stjärnan hittar du hela The Skin Agent's sortiment.

Armemuseum

Armémuseum Stockholm

Få människor vet så mycket om infanterield och skavsår som soldater. Det har Armémuseum tagit fasta på. I deras museibutik finns något för alla, numera också The Skin Agent för alla soldater som vill slippa "infanterield" och annat skav som uppstår på manöver och i fält.Armemuseum ligger i centrala Stockholm och skildrar Sveriges historia från 1500-talet till nutid med fokus på hur människor har påverkats av krig och konflikter. Autentiska föremål och dramatiska scener gestaltar krigets vardag.Museets samling består av över 100 000 föremål från medeltiden fram till idag. Här finns allt från uniformer, vapen och fanor till kokkittlar, bandage och telefoner. Av särskilt stort internationellt intresse är samlingen av troféer, bland annat fanor, kanoner, pukor och trummor som har erövrats på slagfälten under Sveriges stormaktstid.

Rytterhjornet no

Rytterhjornet AS

Hvorfor Rytterhjørnet AS?Fordi vårt produktsortiment og våre personaliseringsmuligheter er unike. Produktene står for høy kvalitet og bak hvert produkt ligger en historie. Våre produkter kommer fra de beste leverandørene i det fjerne øst, Afrika, USA, Canada, Europa og Nord-Skandinavia.Målet med Glam & Dazzel AS er å tilby unike produkter av høy kvalitet og å gjøre kundene fornøyde med produktene sine. Takket være vårt utvalg av produkter er vi sikre på at du kommer til å bli fornøyd med å velge oss.

Norrtälje Sadelmakeri

Logo Norrtalje sadelmakeri

Norrtälje Sadelmakeri

Norrtälje Sadelmakeri i Roslagen erbjuder fullservice för de flesta sadelmärken och kan erbjuda allt från stoppningsjusteringar till större reparationer så som laga trasiga nitar i bommen eller byta trasiga sitsskinn. Vi har egen sadelmakare som innehar gesällbrev för att säkerställa bra kvalitet på arbetena. Vi nytillverkar också specialanpassad hästutrustning på beställning och utifrån kundens önskemål och behov.Förutom skräddarsydda sadlar och mycket annat så kan Norrtälje Sadelmakeri erbjuda The Skin Agent's Anti Skav-stift för både häst och ryttare.

BARESUNDHED-DK

Logo Baresundhed

BARESUND-DK

Hos Baresundhed kan du let undgå gnidning og gnavesår med friktionssalve från The Skin Agent.Vi mener at det at være sund er essentielt for alle. Både børn og voksne. Hos Baresundhed har vi gjort det til vores mission, at gøre alt hvad vi kan for at hjælpe danskerne med at være sunde. Både ift. træning og kost.Hos Baresundhed er The Skin Agents 'række af "Anti-chafing" -stifter at undgå gnidnings- og friktionsskader.