Skav av behå

Lever du kvar i en tid då talk, vaselin, bomull eller svettiga silikoninlägg var tappra försök till lösning på skav av behå?

DET ÄR EN NY TID NU

Med BH kan du röra dig fritt och ledigt utan att din behå skaver

BYE BYE SKAV AV BEHÅ

Lever du kvar i en tid då talk, vaselin, bomull eller svettiga silikoninlägg var tappra försök till lösning på skav av behå?

DET ÄR EN NY TID NU!
Med BH kan du röra dig fritt och ledigt utan att din behå skaver

skav av behå

159,00 kr inkl. momsLäs mer

eller

Skav av behå kan orsakas av byglar, tvättlappar, spets… ja, det finns många saker på behån som kan orsaka skavsår på huden och ge röda märken.

Med BH slipper du obehaget från skav av behå. BH är ett smart litet stick som innehåller 25 ml. Lätt att applicera – stryk runt hela behåbandet eller gör en ”punktinsats” där du redan fått skavsår. Kladdar inte. Håller länge. Läkande effekt. Naturlig och ekologisk.

Säg hej då till röda märken och ont skav av behå!

DUBBELVERKANDE

BH lägger sig som en torr hinna och skyddar huden mot friktionen. Dessutom hjälper det växtbaserade ämnet Allantoin huden att återfukta och göra sig av med död hud och bilda ny. Det främjar en sund cellutveckling och ger en läkande effekt. Tillsammans får din hud ett dubbelverkande effektivt skydd.

Om du har känslig och torr hud är Allantoin bra för huden eftersom ämnet både återfuktar, skyddar och läker huden. Utan att orsaka ytterligare biverkningar.

FÖR DIG SOM HAR BRÖSTPROTES

Om du har känslig hud kring bysten efter bröstoperation och din bröstprotes skaver, så fungerar BH utmärkt även under denna.

The Skin Agent samarbetar med olika bröstcancerföreningar för att i ett tidigt stadium bidra till att behå och protes inte ska skava mot den känsliga strålade huden. Detta är en för oss viktig insats och har du kontakt med en förening som vill samarbeta med oss – be dem gärna kontakta oss via hello@theskinagent.com

Vegansk ekologisk The Skin Agent

Vegansk och ekologisk

No animal testing The Skin Agent

Inte testad på djur

Godkänt av Läkemedelsverket

Godkänd av Läkemedelsverket

Tillverkning The Skin Agent

Tillverkad i Finland

Cocos Nucifera oil (kokos), Hydrogenated Soybean Oil (soja), Zea mays starch (majs), Cetyl Palmitate, Allantoin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandel) och Ethylhexyl palmitate.

Vegansk | Ekologisk | Inte testat på djur | Doftfri

För bäst resultat drar du ett tunt lager där du riskar att få skav av behå, likt appliceringen med ett deo-stick. Det ska bara bli lite kladdigt. Använd därefter handen för att lätt smörja in i huden – du hjälper produkten ner i huden. Produkten sjunker nu in i huden och lämnar kvar en torr skyddande hinna.

Om du upplever det förblir kladdigt har du använt för mycket. Smörj då ut det över kringliggande hud eller torka bort överflödet med ett papper. Prova en mindre mängd nästa gång. Det bör bli torrt på 30 sekunder, max 1 minut.

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt men för de flesta räcker ett lager hela dagen.

Video där vi visar hur vi applicerar MOVE – appliceringen av BH görs på samma sätt

Förvara sticket i max 25°C. BH innehåller obehandlade oljor och vax och har dess naturliga smältpunkt varför sticket smälter vid höga temperaturer i omgivningen. Du bör därför inte förvara sticket exempelvis i solen eller vid element. Förvarar du sticket i väskan kom ihåg att ställa väskan i skuggan om du är ute i solen, eller om du till exempel åker bil ställ inte väskan på golvet där varmluften kommer in i bilen. Skulle sticket bli mjukt och smälta ner rekommenderar vi att du ställer det upp och ner i kylen för att stelna. Då kommer det återfå sin fina form.

VI ÄR JÄTTESTOLTA ÖVER VÅRA KUNDERS OMDÖMEN