Slipp skavsår på pungen!

Får du skavsår på pungen?

Ja vi vet, man pratar inte gärna om den ömmande pungen. Men skavsår på pungen när man har en aktiv livsstil är vanligare än vad många tror. Så frågan är alltså om du får röd irriterande hud som ibland utvecklas till sår.

Vill du slippa skavsår på pungen?

Många killar som testat The Skin Agent på sina regalier har skickat kärleksbrev till oss och ordet ”Magisk” förekommer.

Med en enkel applicering innan träningen slipper du skavsår på pungen. Funkar även utmärkt för att skydda ljumskarna. Huden absorberar SPORT så att det inte kladdar och du får en härligt len hud. Hud precis så som man vill ha på pungen. Dessutom håller skyddet länge även om du svettas.

Låt inte skavsår på pungen eller ömmande ljumskar stoppa dig från ett aktivt liv – släpp pungen fri!

skavsår på pungen

SPORT 75 ml

5.00 av 5 baserat på 2 kunders recensioner
(2 kundrecensioner)

249,00 kr inkl. moms

I lager

Friktion mot kläder – sömmar, lappar och textil – är inte längre något som behöver skapa obehag! Lätt att applicera, fukttålig och håller även vid hård belastning, exempelvis vid längre löppass eller cykelturer.

Artikelnr: SP303-75 Kategori:

Beskrivning

Ditt skydd mot skav av kläder

The Skin Agent SPORT lägger sig som en tunn osynlig och doftfri hinna på huden och skyddar den mot skavsår av skor, friktion och skav av kläder, sömmar och lappar. SPORT är fukttålig och håller även vid hård belastning. Enkel att applicera och kladdar inte efter appliceringen.

 

The Skin Agents produkter består av en unik sammansättning av fettsyror som arbetar i hudens olika lager för att minska friktion. Innehåller även Allantoin som sedan länge är känt för sin läkande effekt och dess antiinflammatoriska egenskaper som dämpar och lugnar röd och irriterad hud.

 

För dig som tränar

Oavsett om det är triathlon, Vätternrundan, Colour run eller något annat kul som du har i målsiktet, så vet vi att träning kostar på. Sömmar, grova textiler och lappar som glider mot huden skapar friktion som ger skav och skavsår. Slipp också skavsår av skor när du tränar för ditt mål.

 

Många har upplevt det som i folkmun benämnas som “infanterield”. Friktionsskador på huden som orsakas av kombinationen fukt, värme, rörelse och grova textiler. Det räcker med att man går dagliga långpromenader med sin hund.

 

Säg hej till din nya din nya träningskompis. Vi rekommenderar att alltid ha den liggande i träningsväskan.

 

Andra kunder tipsar!

Kläder som kläder

Flera kunder berättar hur de använder SPORT till vardags för att skydda sig mot skav av kläder från bland annat vassa lappar i byxlinningar, sömmar och av tyget i byxbenen mellan låren. Föräldrar berättar om sina barn som rör sig mycket under sin vakna tid och får därför lätt får skav av kläder, och att de använt SPORT för att skydda deras hud.

Intimt

Det finns kunder som berättat att de efter rakning eller vaxning av intima områden, skyddar den känsliga huden med SPORT för att den inte ska bli röd eller få skav av underkläderna.

Allantoin

Alla The Skin Agents produkter innehåller Allantoin som sedan länge är känt för sin läkande effekt och antiinflammatoriska egenskaper som dämpar och lugnar röd och irriterad hud. Allantoin är ett ämne som man hittar naturligt i vallörtens rot.

Vegansk ekologisk The Skin AgentVegansk och
ekologisk

No animal testing The Skin AgentEj testat
på djur

Godkänt av LäkemedelsverketGodkänd av
Läkemedelsverket

Tillverkning The Skin AgentTillverkad i
Finland

Ingredienser

Cocos Nucifera oil (kokos), Hydrogenated Soybean Oil (soja), Zea mays starch (majs), Cetyl Palmitate, Allantoin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandel) och Ethylhexyl palmitate.

Applicering

Applicering

För bäst resultat drar du ett tunt lager på huden som du vill skydda, likt appliceringen med ett deo-stick. Det ska bara bli lite kladdigt. Använd därefter handen för att lätt smörja in i huden – du hjälper produkten ner i huden. Produkten sjunker nu in i huden och lämnar kvar en skyddande hinna.

Om du upplever det förblir kladdigt har du sannolikt använt för mycket. Prova en mindre mängd nästa gång.

Se en video om applicering: https://youtu.be/5KV9L4Bk5SA

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt – ibland räcker ett lager och ibland behöver det fyllas på. Om du har torr hud, om du utsätter huden för hög grad av friktion eller det är hög fuktighet kan du behöva fylla på lagret under dagen.

2 recensioner av SPORT 75 ml

  1. PSkog

    Var skeptisk men övertalades att testa och finns bara ett ord. Magisk!

  2. Sara

    Strålande bra produkt! Förut fick jag skavsår på ryggen av sporttoppen, men med SPORT slipper jag det! Har även använt den på fötter och under handskar vid paddling, funkar kanonbra! Kan starkt rekommendera denna produkt!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Media hyllar The Skin Agent

Media hyllar The Skin Agent

Vi är jättestolta över våra kunders omdömen

Vi är jättestolta över våra kunders omdömen