Vasalöparen

Vasalöparen undrar – Skaver det?

Vasaloppet har testat The Skin Agent och i deras magasin Vasalöparen kan du i nr 2/18 läsa deras recension.

Vi testade under några få pass Sport (hud mot textil), Move (hud mot hud) och BH (hud mot textil). De gjorde jobbet och vi ger pluspoäng för förpackningen som är utformade som ett deostick.

När kräsna användare som Vasaloppet testar så är det alltid lite nervöst för vad de ska tycka. Vi är glada för att även få pluspoäng. Nu hoppas vi att vi får bidra till att många Vasalöpare kan få fokusera på aktiviteten, i stället för onödiga skavsår. Oavsett var och när skavsåren uppkommer på huden – löpning, cykling eller skidåkning.

Vill du också slippa skav när du är aktiv?

SPORT skyddar dig vid skav och friktion av kläder, skor och utrustning. MOVE skyddar dina lår när du är barbent och låren gnuggas mot varandra. Och BH skyddar huden vid skav från behån. Alla med bara naturliga ingredienser och ekologisk. Dessutom kladdar de inte och har läkande effekt.

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng