SportHälsa – Hur undviker du skav när du springer?

Hur undviker du skav när du springer?

Sajten SportHälsa är en av Sveriges ledande sajter inom hälsa, träning och välmående. De inspirerar om träning, kost, livsstilsvanor, skönhet med mera.

SportHälsas chefredaktör Anna Lissjanis är löpare och får irriterande skav av träningslinnet. The Skin Agent hittade hon under en en googlesökning om skav vid löpning.

I artikeln skriver Anna om olika lösningar hon hittat på problem med friktionsskador.  Särskilt roligt tycker vi det är att hon kontaktade oss så vi fick berätta mer om The Skin Agent. De olika produkterna i serien och hur de fungerar.

Själv har jag inte längre några som helst problem med linnet och jag har även pratat med kompisar som testat både på låren och under pulsbandet, skriver Anna Lissjanis.

Vi är glada att Anna och SportHälsa har hittat till The Skin Agent! Och extra glada att de vill dela det underbara löparlivet utan skav, med sina läsare.

Tack SportHälsa för artikeln!

Vill du också slippa skav när du springer?

Kolla in produkterna i webbshoppen. Här finner du SPORT som skyddar dig vid skav och friktion mot kläder och skor. MOVE som skyddar dina barbenta lår när de gnuggas mot varandra. Och BH som skyddar huden vid skav från behån. Alla med bara naturliga ingredienser och ekologisk.

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng