Naturligt Snygg – Green Beauty Squad – Högsta betyg till MOVE

Naturligt Snygg ger Högsta betyg

Naturligt Snyggs Green Beauty Squad’are, Andrea Stolt har hittat MOVE och skriver:

Jag får utslag och skav som gör sjukt ont, så jag hade höga förväntningar på den här produkten. Och den infriade alla!, skriver Andrea

Andrea fortsätter: ”Den här våren/sommaren har ju varit sjukt varm så jag har verkligen fått många tillfällen att testa den i olika situationer och den har funkat perfekt. Det är ett stick som ser ut som och funkar som en stick deo, man stryker ett lager på önskat ställe och gnider in den lite lätt. Och den sitter faktiskt i timmar, även om man rör på sig och svettas. Produkten är baserad på kokosoja, men är helt doftfri. Det enda man får se upp med är att den smälter lite när det är riktigt varmt och då blir det lätt lite för mycket när man ska applicera. Äntligen kan jag gå i kjol utan skav! Betyg: 5”

Läs hela Andreas recension här >>

Vi gläds med Andrea att hon äntligen kan släppa låren fria och njuta av att gå i kjol utan skav! TACK Andrea för din recension. Det betyder så mycket för oss att få veta hur MOVE upplevs.

Naturligt Snygg Green Beauty Squad

Sajten Naturligt Snygg har en egen grön testpanel – Green Beauty Squad. Här samlar de recensioner och tester av naturlig och ekologisk hudvård.

Andrea Stolt är +40 och har, innan hon blev del av Green Beauty Squad, under många år varit testare i Hannah Sjöströms, grundaren av Naturligt Snygg, blogg.

Vill du också slippa skav mellan låren?

Läs mer om MOVE. Vill du även slippa skav av dina kläder och skor, ja då är det SPORT du söker. Kanske är det remmarna på sommarskorna som skaver över tårna, flippfloppsen som skaver mellan tårna eller linnet som skaver i armhålan. Vårt lilla smarta stick BH är för dig som får skav av din behå – hur många behå har du hemma i garderoben som var sköna i affären men som efter en dag skaver lite här och där?

Oavsett ditt problem med skav så löser vi det!

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng