Lårskavsår i Hälsa & Fitness

Hälsa & Fitness lårskavsår

Lårskav är en riktig sommarplåga. Hälsa & Fitness har genomfört ett stort test av produkter mot lårskavsår – produkter som finns på marknaden för att skydda låren mot gnuggat när man går barbent i sommarklänningen eller tränar i korta shorts.

Enkelt att använda och en enda applicering höll hela dagen.

Under rubriken Krämer & Oljor tipsar Hälsa & Fitness om The Skin Agent MOVE som ”ett smart stick som du rullar på insidan av låren”.

Det gläder oss att Hälsa & Fitness i nr 7&8-2018 lyfter fram MOVE som en smart lösning för skydd mot skav mellan låren. Att de tycker MOVE är enkel att använda är verkligen roligt, men framförallt gläds vi åt bekräftelsen att resultatet håller hela dagen.

Tack Hälsa & Fitness för omnämnandet i ert stora test med produkter mot lårskav!

Lårskavsår hos Fitnessfeministen

Redan 2017 testade Hälsa & Fitness chefsredaktör Sara Dahlström, MOVE. Då publicerad i hennes blogg Fitnessfeministen, läs mer här >>

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng