La Linda

La Linda The Skin Agent MOVE

LA LINDA tipsar om tre sätt att undvika lårskav i "sommarvärmen"

La Linda är en mode- och livsstilsdagbok som hyllar entreprenörskap, plus size-mode och guldkanterna i livet. Bloggen drivs av Linda Hörnfeldt som även är VD och grundare av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers.

The Skin Agent MOVE är ett hett tips från La Linda för att undvika lårskav i sommarvärmen.

– Om det är riktigt varmt och man vill undvika extra plagg kan man testa Skin Agent, ett “deostick” som man stryker på där det skaver (kan såklart användas på andra delar än låren med) och produkten lägger sig som en tunn hinna som glider utan att skava. Den är vegansk och till stor del ekologisk och fukttålig, samtliga viktiga faktorer tycker jag, skriver Linda.

Sånt som ingen pratar om

La Linda tar även upp frågan att lårskav är något som man inte pratar om.

– Väldigt länge trodde jag att jag var den enda människan i världen som led av det här och skämdes något så oerhört när jag illröda utslag på insidan låren efter att ha gått omkring i klänning en hel dag, skriver Linda.

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng