Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones fick 2012 beskedet som förändrade hela hennes liv; inflammatorisk bröstcancer i högra bröstet. Sedan dess tar hon vara på sitt liv på ett annat sätt, och för henne handlar det mycket om yoga och mat. Och det här bloggar hon om!

Nyligen var en av våra grundare, Linda, på en träningsresa arrangerad av Go Active Travel. Det var yoga i fokus och den leddes av just Karin Björkegren Jones. Under veckan i det vackra Italien började Linda och Karin att prata. Det var då vi fick insikten att strålbehandlad hud är känslig, och att behån kan vara ett skavande aber för många. Läs Karins blogginlägg från mötet med Linda och om hur The Skin Agent BH har gett Karin ett bekvämare liv.

– ”Tänker på alla oss tjejer som fått strålskador efter cancerbehandlingar då är det här lilla stiftet som en liten räddare i nöden”, skriver Karin. ”Jag har ju strålskadad hy vid min högra axel, precis där behåbandet gärna just ’skaver’ och kan bli både lite rött och just ”skavigt”. Men efter att ha applicerat lite av ’skavstiftet’ kändes det så mycket bättre och det höll i sig. Trots att jag blev varm för att jag var i värmen och/eller rörde på mig.”

Vi är så glada att få bidra till att Karin kan ha sin behå utan att få skav! Tack för att du berättade Karin!

Categories:
Clients:

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng