Sara Dahlström – Hälsa & Fitness

Sara Dahlström tipsar

Hälsa & Fitness är tidningen som skriver reportage för både nybörjare och de som tränat hela livet. Deras mål är att vara din bästa och roligaste träningskompis.

I nummer 7-2017 under rubriken ”Nytt och Hett” tipsar Hälsa & Fitness om hur du bekvämt kan löpa under sommaren utan att få lårskav. Deras tips? The Skin Agent MOVE.

Tipset gissar vi kommer från redaktören Sara Dahlström. Hon har nämligen även i sin blogg på Hälsa & Fitness gett olika förslag för att skydda sig mot lårskav. Här nämner Sara, The Skin Agent, och skriver: ”det här har jag själv testat de senaste dagarna, och det funkar riktigt bra!”

Tack Hälsa & Fitness och Sara för att ni tipsar era läsare om hur löpning och promenader kan bli bekvämt med The Skin Agent!

En förebild för många

Vi vill passa på att lyfta Sara som den förebild hon är för många i diskussion om kroppsideal. För oss på The Skin Agent är det viktigt att föra fram att alla kroppar är bra kroppar – det finns inga ideal. Vår filosofi tycker vi rimmar lika med den Sara Dahlström förespråkar. Det gläder oss därför extra att Sara lyfter fram MOVE som en produkt hon gillar och förespråkar.

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng