FeTTkroppsrevolt

Fettkroppsrevolt FeTT Magazine The Skin Agent

FeTTkroppsrevolt

FeTTkroppsrevolt är en ett konto på Instagram med en svensk plus-size plattform som har fokus mode och kroppspositivism. De driver även onlineforumet fettmagazine.com

FeTT skriver så här i ett inlägg.

– Redaktionen har testat @theskinagent produkter och är väldigt nöjda! Produkten på bilden (Move) är specifikt riktat mot lårskav, man stryker lätt ut den på insidan av låret innan man ger sig av. Vi har testat den under flera heldagar med shopping och under varma dagar och den funkade perfekt. Låren var lika mjuka och oskadda i slutet på dagen ??

Produkten som heter ”Sport” är lika bra och hjälper även den mot lårskav även om den är inriktad mot skav som kan uppkomma under olika sportaktiviter.

BH-sticket var skönt att applicera under banden och längst ner under BH:n och minimerade skav och märken.

Sammanfattningsvis är det väldigt bra produkter som är lättare att få tag på än t ex Skinduro som kan beställas via Etsy. Redaktionen upplevde även att produkten var drygare, mer ”krämig” och lättare att applicera än Skinduro. Så @theskinagent får en stor ? och FeTTs rekommendation! (Observera att vi fått produkterna för testning men åsikterna är våra egna).


Vi är verkligen glada The Skin Agent kan skapa en sådan positiv upplevelse på problem som så många har! Stort tack FeTT för ert test och att ni berättar om The Skin Agent!

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng