BÄST I TEST mot lårskav

BÄST I TEST mot lårskav

Bäst i test mot lårskav när Linda-Marie Nilsson testade 17 olika produkter blev The Skin Agent MOVE. Bland de produkter hon provar i testet finner du trosor med långa ben, sprayer, deodoranter, oljor och ett antal produkter som likt MOVE är utvecklade specifikt för att skydda mot lårskav.

Jag älskar den här!

Linda-Marie berättar i videon att eftersom hon gillade MOVE så mycket att hon testat den hårdare än alla andra och på de varmaste dagarna.

Något som Linda-Marie lyfter upp är att till skillnad mot de andra produkterna hon testat så ger MOVE ett sådant lätt glid. ”Det är inget motstånd typ alls”, berättar Linda-Marie. Hon konstaterar också att skyddet håller absolut längst av alla saker hon har provat.

Jag kommer beställa fler av den här för den här… den är underbar. Verkligen. Skin Agent är faktiskt min favorit.

Från skeptisk till Bäst i test mot lårskav

Tack vare att Linda-Marie tipsats av andra som använder MOVE så inkluderade hon den i testet. Hon berättar att hon tidigare provat andra liknande produkter men som inte hållit vad de lovat utan som snarare varit katastrof.

Jag var inte jättetaggat och trodde inte riktigt på att den skulle funka. För jag är ganska skeptisk till just lårskavsprodukter för det är så många som lovar så mycket och håller så lite. Men den här (red. MOVE)… ja. Ja! Ja! Ja!

The Skin Agent och Linda-Marie Nilsson har inget samarbete. Linda-Marie har själv köpt produkten och inkluderat MOVE i testet utan The Skin Agents kännedom.

Vill du också slippa lårskav?

Det är MOVE som skyddar dina lår när de gnuggas mot varandra. Kolla även in SPORT som är underbar för att skydda huden mot skav från kläder, skor eller utrusning. Eller COMFORT som är härlig att applicera där underkläder skaver.

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng