Året runt : 5 sätt att slippa lårskav

Året Runt 23/2020 | 5 sätt att slippa lårskav!

Eller hur man slipper skavande lår på sommaren.

Många är bekanta med den smärtsamma sommarplåga som kan uppstå när lår möter lår under en promenad i kjol. Problemet ökar när det är varmt och fuktigt. Eftersom det är ett så välkänt problem har mer eller mindre effektiva husmorsknep och produkter kommit till för att underlätta, skriver tidningen Året Runt.

1. Smart stift

Som tips nummer 1 kan man läsa: Anti-skav-stiftet består av olika fettsyror som minimerar friktion, och läkande ämnen som lugnar och reparerar.

Produkten stryks på insidan av låren, där den absorberas snabbt och lämnar en kladdfri, osynlig hinna som står emot svett och fukt. Stiftet heter Move och kommer från Skin Agent. De har även produkter med samma egenskaper, speciellt inriktade på skav från bh:ar eller andra plagg. Det fungerar faktiskt mycket bra!

Nr 1 av Året Runts 5 tips för att slippa lårskav – läs hela listan här.

Clients:
Tags:

Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer om våra kakor här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng