Skavsår mellan låren

Springer du med skavsår mellan låren?
Aldrig mer!

Lever du kvar i en tid då extra cykelbyxor, potatismjöl, baby powder eller talk var lösningen för att skydda låren mot lårskav?

DET ÄR EN NY TID NU!

Med MOVE kan du träna barbent utan att få lårskav. Inget kladd och skyddet håller länge även vid hård svettig träning.

Ett vanligt problem som tidigare har varit hänvisat till diverse husmorstips, är lårskav när man tränar med korta shorts eller tights. Även kallat chub rub, gångsirka, infanterield med mera.

The Skin Agent MOVE appliceras direkt på problemområdet. Produkten absorberas snabbt av huden som får en mjuk och len känsla. Kladdar inte. Tål fukt och svett även vid hög påfrestning.

DUBBELVERKANDE

The Skin Agent MOVE är en naturlig och ekologisk produkt för hela kroppen som effektivt förebygger skavsår där hud skaver mot hud, till exempel mellan låren. Produkten har en dubbelverkande effekt som både minskar friktion och aktivt motverkar skador på huden genom konstant cellförnyelse. The Skin Agent kan även användas för att lugna röd och irriterad hud.

The Skin Agent MOVE innehåller det växtbaserade aktiva ämnet Allantoin. Om du har känslig och torr hud är Allantoin bra för huden eftersom ämnet både återfuktar, skyddar och har en läkande effekt. Utan att orsaka ytterligare biverkningar.

Vegansk och ekologisk

Inte testad på djur

Godkänd av Läkemedelsverket

Tillverkad i Finland

Cocos Nucifera Oil (kokos), Hydrogenated Soybean Oil (soja), Sea Mays Starch (majs), Cetyl Palmitate, Allantoin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandel), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Ethylhexyl Palmitate.

Vegansk | Ekologisk | Inte testat på djur | DoftfriAppliceras direkt på problemområdet, likt appliceringen med ett deo-stick. Om du vill kan du därefter använda handen för att lätt smörja in i huden – du hjälper då produkten ner i huden. Produkten absorberas snabbt av huden som får en mjuk och len känsla.

Om du upplever det förblir kladdigt har du sannolikt använt för mycket. Smörj då ut det över kringliggande hud eller torka bort överflödet med ett papper. Prova en mindre mängd nästa gång.

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt – ibland räcker ett lager hela dagen och ibland behöver det fyllas på. Om du har torr hud, om du utsätter huden för hög grad av friktion eller det är hög fuktighet, kan du behöva fylla på lagret under dagen.

Video där vi visar hur vi applicerar MOVE inför en dag med kjol på jobbet, avser samma problematik med lårskav som uppkommer när du tränar.

Förvara MOVE i max 25°C. Din MOVE innehåller obehandlade oljor och vax och har dess naturliga smältpunkt varför sticket smälter vid höga temperaturer i omgivningen. Du bör därför inte förvara sticket exempelvis i solen eller vid element. Varma sommardagar blir det ofta mer än 25°C inomhus. Vi rekommenderar att du då förvarar ditt stick i kylskåpet.

Ut och resa eller vill du ha med i väskan en varm dag?

Ska du resa i värmen föreslår vi att du för säkerhetsskull lägger ditt stick i en påse under resan. Försök också att ha sticket stående upp och ner så att om det smälter, inte rinner ut genom i botten. Skulle det bli mjukt rekommenderar vi att du så snart du kan ställer sticket upp och ner i kyla. Då kommer det att forma sig fint igen.

Om du behöver ta med dig ditt stick under en varm dagstur så tipsar andra kunder att ta skrapa över en del av innehållet till en tätslutande burk, exempelvis en linsburk eller burk du haft för hudkräm. Om produkten då skulle smälta så fungerar den lika bra på din hud, men rinner inte ut i väskan.Så här enkelt är det att använda MOVE. Videon visar applicering inför en dag på kontoret i kjol, men problemet med lårskav är detsamma då som vid träning. Och appliceringen lika enkel.

Relaterad läsning