skav av behå

Skav av behå

Behå problem är inte roligt , antingen skaver det eller kliar. Skav runt behån kan bero av många anledningar, som t ex värme, svett, av behå kan orsakas av byglar, tvättlappar, spets… ja, det finns många saker på behån som kan orsaka skav på huden och ge röda ilskna och svidande märken.

Med Comfort Anti Chafe Balm slipper du obehaget från skav av behå. Comfort är ett smart litet stift som innehåller 25 ml.

Lätt att applicera – applicera  runt hela behåbandet eller gör en ”punktinsats” där du redan fått skavsår. Kladdar inte. Håller länge. Läkande effekt. Naturlig och ekologisk.Säg hej då till röda märken och ont skav av behå!

Lever du kvar i en tid då talk, vaselin, bomull eller svettiga silikoninlägg var tappra försök till lösning på skav av behå?

Det är nya tider nu. Med Comfort Anti Chafe Balm kan du röra dig fritt och ledigt utan att din behå skaver, även mot slutet av dagen.

Tillhör du dem som längtar efter att få komma hem bara för att ta av dig behån?

Dubbelverkande effekt

Comfort Anti Chafe Balm  lägger sig som en torr hinna och skyddar huden mot friktionen. Dessutom hjälper det växtbaserade ämnet Allantoin huden att återfukta och göra sig av med död hud och bilda ny. Det främjar en sund cellutveckling och ger en läkande effekt. Tillsammans får din hud ett dubbelverkande effektivt skydd.

Om du har känslig och torr hud är Allantoin bra för huden eftersom ämnet både återfuktar, skyddar och läker huden. Utan att orsaka ytterligare biverkningar.

För dig som har bröstprotes

Om du har känslig hud kring bysten efter bröstoperation och din bröstprotes skaver, så fungerar COMFORT utmärkt även under denna.

The Skin Agent samarbetar med olika bröstcancerföreningar för att i ett tidigt stadium bidra till att behå och protes inte ska skava mot den känsliga strålade huden. Detta är en för oss viktig insats och har du kontakt med en förening som vill samarbeta med oss – be dem gärna kontakta oss via hello@theskinagent.com

För bäst resultat drar du ett tunt lager där du riskar att få skav av behå, likt appliceringen med ett deo-stick. Det ska bara bli lite kladdigt. Använd därefter handen för att lätt smörja in i huden – du hjälper produkten ner i huden. Produkten absorberas helt av huden och lämnar kvar en torr skyddande hinna.

Om du upplever det förblir kladdigt har du använt för mycket. Smörj då ut det över kringliggande hud eller torka bort överflödet med ett papper. Prova en mindre mängd nästa gång. Det bör bli torrt på 30 sekunder, max 1 minut.

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt men för de flesta räcker ett lager hela dagen.

COMFORT ANTI CHAFE BALM

Förebygger skav, rodnad och irritation i intima områden.

  • Från behån
  • I ljumskarna
  • Runt pungen
  • Som efterbehandling efter rakning eller vaxning
  • Efter sektorresektion eller mastektomi vid användning av bröstprotes och på strålskada eller ärr där huden är extra känslig.

Information för dig som genomgår cancerbehandling

Eftersom produkten appliceras utvärtes varken stör eller slår den ut cytostatika och antihormonell behandling. Produkten ska däremot inte användas i samband med strålning.

Relaterad läsning