Slipp skavsår på pungen

Får du skavsår på pungen? Ja vi vet, man pratar inte gärna om problem i de nedre regionerna. Men skavsår, sveda och liknande bekymmer är vanliga problem för många i vardagen. Det uppstår när det blir varmt och fuktigt som gör att friktion ökar i skrevet.

Rodnad och irritation från skav och friktionsskador på pungen (eller i ljumskarna) kan leda till både svampinfektioner och allvarligare  skavsår. Så oavsett om du har en aktiv livsstil, vandrar, gillar att cykla långt, tränar för ett marathon eller bara har besvär allmänhet i vardagen, så är det bekvämare att förebygga än att behandla skav i underredet.

Comfort Anti Chafe Balm är en 100% naturprodukt för användning i skrevet under aktivitet för att förhindra skavsår och rodnad. Comfort  består av en unik kombination av naturliga vaxer och oljor som arbetar i hudens övre lager för att minska friktion och motverka rodnad och irritation. Speciellt framtagen för den känsliga huden kring skrevet. Minskar klåda och stärker huden. 

Dubbelverkande effekt Med en unik sammansättning av fettsyror arbetar Comfort i hudens olika lager för att minska friktion. Produkten är naturligt antibakteriell och motverkar aktivt skador på huden genom att dämpa rodnad och irritation.

Funkar även utmärkt för att skydda ljumskarna.

Comfort Anti Chafe Balm är dermatologiskt testad för extra känslig hud och eftersom den är naturligt antibakteriell så hjälper daglig användning till att motverka svamp. 

Gör så här Applicera ett tunt lager på morgonen eller innan aktivitet/träning så slipper du skav och irritation på pungen. Om du redan har känningar så rekommenderar vi även att du använder den på kvällen och låt den verka under natten. Tål fukt och svett och absorberas helt så du slipper kladd på kläderna.

Låt inte skavsår på pungen eller ömmande ljumskar stoppa dig från ett aktivt liv!

Naturlig, Vegansk, Ekologisk

Vegansk och ekologisk

Dermatologisk testad

Dermatologiskt-testad-The-Skin-Agent-2019-100x100

Tillverkad i Sverige

factory-100x100

Relaterad läsning