man

Hej då skav och friktionsskador!

Golf, maraton, skidåkning, cykling, vandring eller långpromenad. Eller kanske shorts på semestern. Det som av många benämnas som ”Infanterield” är friktionsskador som orsakas av värme och rörelse. Röd brännande hud kommer från hud som skaver mot hud eller mot kläder och skor. Vad du än kallar det, så är det numera ett passerat problem.

Lösningen är enkel. The Skin Agents produkter lägger sig som en osynlig hinna på huden som skyddar din hud vid friktion. The Skin Agents produkter består av en unik sammansättning av fettsyror som arbetar i hudens olika lager för att minska friktion. De innehåller även Allantoin som sedan länge är känt för sin läkande effekt och dess antiinflammatoriska egenskaper som dämpar och lugnar röd och irriterad hud.The Skin Agent kommer bli din bästa vän i löpspåret, skidspåret, på golfbanan, under Vätternrundan, på vandringen, under badbyxorna… ja, närhelst som du får skav på huden. The Skin Agent är en produktserie framtagen för att skydda din hud mot skav och friktionsskador. Fukt och värme är något man ofta förknippar med något positivt, men om man blandar in lite aktivitet i mixen så kan det lätt bli obekvämt. Vi tycker att alla ska kunna njuta av det de vill göra utan besvär från skavsår på huden. Vi lovar att du alltid kommer vilja ha ett ”stick” i väskan.Produkterna är fukttåliga och skyddet sitter självklart kvar även när du svettas. The Skin Agent är en ren naturprodukt. Bra för både hud och natur.

Upptäck ett liv utan skav i ljumskarna, mellan låren, infanterield eller friktion mot träningskläder. Och du, passa på att packa ner ”ett stick” i resväskan så att du alltid är beredd att gå en långpromenad eller utforska en ny stad. Välkommen till en bekvämare vardag!

Vegansk och ekologisk

The Skin Agent innehåller bara ingredienser från växtriket och många av dem är ekologiska. Inga konstgjorda ämnen, som parabener, SLS, mineraloljor, paraffiner eller artificiella färg- och doftämnen. Vi tror det bidrar till en mer välmående jord och hud. Produkterna är godkända av Läkemedelsverket.

Tål fukt och svett

Fukt och värme är oftast en trevlig kombination, förutom när huden är involverad. Skador från skavande hud uppstår ofta när det är just fuktigt och varmt. Som vid fysisk aktivitet eller varma klimat. Att The Skin Agent är fukttålig har därför alltid varit viktigt. Den ska sitta fast oavsett om du går en promenad i shorts eller svettas under hård träning.

Håller länge

Lika lätt som det är att applicera The Skin Agent. Lika lätt är det att tvätta bort. Tvål och vatten tar med enkelhet bort den tunna hinnan. Men du behöver inte tvätta bort The Skin Agent om du inte vill – behåller du den på gör den din hud lenare.

Relaterad läsning