Snygg och bekväm

Hur var det egentligen med de där skorna som knappt blivit använda på ett och ett halvt år?Även de skönaste skinnskor blir hårda och stela när de inte används och risken för skav är överhängande. Även om en del fortsätter att jobba hemifrån så börjar samhället öppnas upp lite mer och vissa av oss kommer att vistas mer på kontoret och ha fler fysiska möten, både på jobbet och fritiden.

Jag vet inte hur det är med dig, men för mig kan det verkligen förstöra en trevlig dag om jag får skavsår. För det första, det gör ont. Det gör att man börjar gå konstigt.

Har du sett någon gått snyggt i högklackat när de har skavsår?!

När det gör ont och man går konstigt så naggas självkänslan lite i kanterna, man känner sig inte så snygg och bekväm helt enkelt.

Det här kan vara ödesdigert om du har ett viktigt möte på jobbet eller om du ska på dejt.

Det är svårt att göra ett bra intryck om självkänslan är kantstött på grund av ett skavsår som gör att du inte kan röra dig naturligt.

Var rädd om din hud

Många gör medvetna val när det gäller hudvårdsprodukter för ansiktet. Dels vill många ha en hudvård som ger bra näring och är rätt anpassad till deras hudtyp för att ge bästa resultat. Dels blir fler och fler medvetna om ingrediensernas påverkan på både kroppen och miljön.

Nu börjar även fler inse att skavsårstejp och skavsårsplåster inte är så skonsamt, varken mot huden eller mot miljön. Framför allt inte om du behöver använda det nästan dagligen för att motverka blåsor och skavsår. Det är dessutom väldigt oekonomiskt.

När vi tog fram The Skin Agents produkter så var alla dessa delar viktiga för oss. Det är det fortfarande och kommer alltid att vara. Våra produkter är tillverkade med 100% naturliga ingredienser som är skonsamma mot både hud och miljö. Tillverkningen sker på en fabrik i Sverige, dels är det viktigt för oss att bidra till att minska utsläppen från långa transporter och dels vill vi så klart stötta andra svenska företagare.

3 tips för en bekvämare vardag

Relaterad läsning