Jägarbränna

Jägarbränna och skoskav är nu ett minne blott. The Skin Agent är en naturlig och ekologisk produkt för hela kroppen som effektivt förebygger skavsår från kläder, skor och utrustning.

Glöm baby powder, potatismjöl, talk, vaselin… och skavsår. Active Anti Friction Balm motverkar aktivt skav och friktionskador från kläder, skor och utrustning. Att det inte kladdar och håller länge är en självklarhet. Så nu kan du sälja hej då till jägarbrännan och hej till bekvämare jakttider.

Hur skyddas huden?

Active Anti Friction Balm består av en unik sammansättning av fettsyror som arbetar i hudens olika lager för att minska friktion, samtidigt som den stärker hudens egna läkeprocess. Innehåller bland annat Allantoin som sedan länge är känt för sin lugnande effekt som dämpar rodnad och irriterad hud. 

Enkel att använda

Tänk förebygg! Appliceras ett tunt lager direkt på problemområdet i förebyggande syfte. Absorberas helt på ca 30 sekunder, kladdar inte på kläder. Återfuktar huden som får en mjuk och len känsla. Kladdar inte. Tål fukt och svett även vid hög påfrestning.

Jägarbränna på intimare områden

Brukar du få problem runt pungen och underlivet så tipsar vi att läsa mer om The Skin Agent’s Comfort Anti Chafe Balm och skavsår under pungen. >> Läs mer

Relaterad läsning