SLIPP LÅRSKAV!
I alla lägen.

Vill du släppa låren fria och känna dig bekväm barbent i alla situationer? Det finns många halvt fungerande husmorstips och extra klädesplagg för att lösa problemet med lårskav. Vi har provat det mesta och ville ha något bättre. Därför skapade vi MOVE.

Låt dig inte begränsas

Med MOVE kan du alltid röra dig barbent utan att få lårskav. Huden absorberar MOVE så att det inte kladdar och du får en härligt len hud. Dessutom håller skyddet länge även om du svettas. Låt inte lårskav stoppa dig från ett aktivt liv – släpp låren fria!

Så här enkelt är det att använda MOVE. Videon visar applicering inför en dag på kontoret, men problemet med lårskav är detsamma oavsett situation när du vill röra dig barbent – och oavsett om du är kvinna eller man. Och appliceringen är lika enkel i alla lägen.

Om du får lårskav på grund av skav mot byxor eller shorts. Då är Active Anti Friction Balm den bästa produkten för dig. Appliceringen fungerar lika det är bara valet av produkt som skiljer sig.

Ett vanligt problem som tidigare har varit hänvisat till diverse husmorstips eller extra klädlager är lårskav när man vill gå barbent. Även kallat chub rub, gångsirka, infanterield med mera.

Du applicerar The Skin Agent MOVE direkt på problemområdet. Huden absorberar snabbt och du får en mjuk och len känsla utan att det kladdar. Tål fukt och svett även vid hög påfrestning.

DUBBELVERKANDE

Move Anti Chafe Balm är en naturlig och ekologisk produkt som effektivt förebygger skavsår där hud skaver mot hud, till exempel mellan låren. Med en unik sammansättning av fettsyror arbetar MOVE i hudens olika lager för att minska friktion. Alla våra produkter innehåller även Allantoin som sedan länge är känt för sin läkande effekt och dess antiinflammatoriska egenskaper som dämpar och lugnar röd och irriterad hud.

Vegansk ekologisk The Skin Agent

Vegansk och ekologisk

Dermatologiskt testad The Skin Agent-

Dermatologiskt testad

Tillverkning The Skin Agent
Tillverkning The Skin Agent

Tillverkad i Sverige

Appliceras direkt på problemområdet, likt appliceringen med ett deo-stick. Om du vill kan du därefter använda handen för att lätt smörja in i huden – du hjälper då produkten ner i huden. Produkten absorberas snabbt av huden som får en mjuk och len känsla.

Om du upplever det förblir kladdigt har du sannolikt använt för mycket. Då kan då smörj ut överflödet över kringliggande hud eller torka bort överflödet med ett papper. Prova en mindre mängd nästa gång.

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt – ibland räcker ett lager hela dagen och ibland behöver det fyllas på. Om du har torr hud, om du utsätter huden för hög grad av friktion eller det är hög fuktighet, kan du behöva fylla på lagret under dagen.

Video där vi visar hur vi applicerar MOVE inför en dag med kjol på jobbet, avser samma problematik med lårskav som uppkommer när du tränar.

Media hyllar MOVE

Media hyllar MOVE