Lårskav – aldrig mer!

Vill du släppa låren fria och känna dig bekväm barbent i alla situationer? Det finns många halvt fungerande husmorstips och extra klädesplagg för att lösa problemet med lårskav. Vi har provat det mesta och ville ha något bättre. Därför skapade vi Move Anti Chafe Balm

Låt dig inte begränsas

Med MOVE kan du alltid röra dig barbent utan att få lårskav. Huden absorberar MOVE så att det inte kladdar och du får en härligt len hud. Dessutom håller skyddet länge även om du svettas. Låt inte lårskav stoppa dig från ett aktivt liv – släpp låren fria!

Så här enkelt är det att använda MOVE. Videon visar applicering inför en dag på kontoret, men problemet med lårskav är detsamma oavsett situation när du vill röra dig barbent – och oavsett om du är kvinna eller man. Och appliceringen är lika enkel i alla lägen.

Om du får lårskav på grund av skav mot byxor eller shorts. Då är Active Anti Friction Balm den bästa produkten för dig. Appliceringen fungerar likadant, och den absorberas bland annat lite snabbare av huden. Ett vanligt problem som tidigare har varit hänvisat till diverse husmorstips eller extra klädlager är lårskav när man vill gå barbent. Även kallat chub rub, gångsirka, infanterield med mera.

Move motverkar effektivt lårskav
249 SEK inkl. moms
Betygsatt 5.00 av 5

Dubbelverkande effekt

Du applicerar The Skin Agent MOVE direkt på problemområdet. Huden absorberar snabbt och du får en mjuk och len känsla utan att det kladdar. Tål fukt och svett även vid hög påfrestning.

Move Anti Chafe Balm är en naturlig och ekologisk produkt som effektivt förebygger skavsår där hud skaver mot hud, till exempel mellan låren. Med en unik sammansättning av fettsyror arbetar MOVE i hudens olika lager för att minska friktion. Alla våra produkter innehåller även Allantoin som sedan länge är känt för sin läkande effekt och dess antiinflammatoriska egenskaper som dämpar och lugnar röd och irriterad hud.

Appliceras direkt på problemområdet, likt appliceringen med ett deo-stick. Om du vill kan du därefter använda handen för att lätt smörja in i huden – du hjälper då produkten ner i huden. Produkten absorberas snabbt av huden som får en mjuk och len känsla.

Om du upplever det förblir kladdigt har du sannolikt använt för mycket. Då kan då smörj ut överflödet över kringliggande hud eller torka bort överflödet med ett papper. Prova en mindre mängd nästa gång.

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt – ibland räcker ett lager hela dagen och ibland behöver det fyllas på. Om du har torr hud, om du utsätter huden för hög grad av friktion eller det är hög fuktighet, kan du behöva fylla på lagret under dagen.

Naturlig, Vegansk, Ekologisk

Vegansk och ekologisk

Dermatologiskt testad

Dermatologiskt-testad-The-Skin-Agent-2019-100x100

Tillverkad i Sverige

factory-100x100

Fler artiklar

militär skavsår
Militärtjänst utan skavsår

KAN MAN GÖRA MILITÄRTJÄNST UTAN ATT FÅ SKAVSÅR? JO, DET ÄR RÄTT ENKELT FAKTISKT. Skoskav, infanterield, jägarbränna, skavsår… är vanliga ord som dyker upp i

Läs mer
Ridsår

NU KAN DU SLIPPA RIDSÅR Ridsår och skav inom ridsporten är ett minne blott. Utan skavsår blir ridningen både bekvämare och roligare. The Skin Agent

Läs mer
Cykla utan skavsår

Ja, det går att cykla utan skavsår, och är väldigt enkelt! Vårt Chamois-stift, Active Anti Friction Balm (hette tidigare The Skin Agent SPORT) förebygger effektivt

Läs mer
Skidåkning utan skavsår

SKIDÅKNING UTAN SKAVSÅR? JA, det går! Skidåkning utan skavsår gör turen både bekvämare och roligare. The Skin Agent är en naturlig och ekologisk produktserie för

Läs mer