Lårskav – aldrig mer!

Vill du släppa låren fria och känna dig bekväm barbent i alla situationer? Det finns många halvt fungerande husmorstips och extra klädesplagg för att lösa problemet med lårskav. Vi har provat det mesta och ville ha något bättre. Därför skapade vi Move Anti Chafe Balm

Låt dig inte begränsas

Med MOVE kan du alltid röra dig barbent utan att få lårskav. Huden absorberar MOVE så att det inte kladdar och du får en härligt len hud. Dessutom håller skyddet länge även om du svettas. Låt inte lårskav stoppa dig från ett aktivt liv – släpp låren fria!

Så här enkelt är det att använda MOVE. Videon visar applicering inför en dag på kontoret, men problemet med lårskav är detsamma oavsett situation när du vill röra dig barbent – och oavsett om du är kvinna eller man. Och appliceringen är lika enkel i alla lägen.

Om du får lårskav på grund av skav mot byxor eller shorts. Då är Active Anti Friction Balm den bästa produkten för dig. Appliceringen fungerar likadant, och den absorberas bland annat lite snabbare av huden. Ett vanligt problem som tidigare har varit hänvisat till diverse husmorstips eller extra klädlager är lårskav när man vill gå barbent. Även kallat chub rub, gångsirka, infanterield med mera.

Dubbelverkande effekt

Applicera ett tunt lager Move Anti Chafe Balm direkt på insidan av båda låren. Produkten absorberas snabbt och du får en mjuk och len känsla utan att det kladdar. Tål fukt och svett även vid hög påfrestning.

Move Anti Chafe Balm är en naturlig och ekologisk produkt som effektivt förebygger skavsår där hud skaver mot hud, till exempel mellan låren.

Med en unik sammansättning av fettsyror arbetar Move i hudens olika lager för att minska friktion. Produkten är naturligt antibakteriell och motverkar aktivt skador på huden genom att dämpa rodnad och irritation. 

Om du upplever det förblir kladdigt har du sannolikt använt för mycket. Då kan du smörj ut överflödet över kringliggande hud eller torka bort överflödet med ett papper. Prova en mindre mängd nästa gång.Tänk också på att ”less is more” så fyll hellre på tills du hittar den nivå som passar just din hud. 

Hur länge räcker det?

Behovet av påfyllning är individuellt – ibland räcker ett lager hela dagen och ibland behöver det fyllas på. Om du har torr hud, om du svettas väldigt mycket eller badar under dagen, så kan du behöva fylla på.

Naturlig, Vegansk, Ekologisk

Vegansk och ekologisk

Dermatologiskt testad

Dermatologiskt-testad-The-Skin-Agent-2019-100x100

Tillverkad i Sverige

factory-100x100

Fler artiklar

Hästar och skavsår

Stiftet har gjort att min ena häst som är väldigt skavkänslig klarar både täcken, schabrak och skänkel utan att pälsen blir ruggad. Skavsår på hästar

Läs mer
militär skavsår
Militärtjänst utan skavsår

KAN MAN GÖRA MILITÄRTJÄNST UTAN ATT FÅ SKAVSÅR? JO, DET ÄR RÄTT ENKELT FAKTISKT. Skoskav, infanterield, jägarbränna, skavsår… är vanliga ord som dyker upp i

Läs mer
Slipp skavsår på pungen

Får du skavsår på pungen? Ja vi vet, man pratar inte gärna om problem i de nedre regionerna. Men skavsår, sveda och liknande bekymmer är

Läs mer
Ridsår

Skav och smärta i snippan och underlivet är vardag för många ryttare. Få pratar om det. Men många lider i det tysta. 2022 var The Skin

Läs mer