VÅR STORY

Sveriges första Anti-skav produkter
Sveriges första anti-skav produkt växte fram ur viljan att lösa ett problem som existerat sedan urminnes tider. Hur kan man slippa få lårskav på sommaren. Utan extra klädesplagg. Med naturliga ingredienser. Det var behovet som resulterade i The Skin Agent. Ganska fort började vi identifiera nya kundgrupper och användningsområden. Det har resulterat i tre produkter för Personal Comfort och en för Animal Care.

Med ett öga på horisonten
The Skin Agent etablerades på den svenska marknaden 2017. Men med en global efterfrågan tar vi steget in alla skandinaviska länder 2020 och planerar för en etablering i utvalda länder på den europeiska marknaden 2021.

En kort men intensiv historia
The Skin Agent grundandes 2016 och de första produkterna levereras i januari 2017. Sedan dess har företaget ständigt arbetat med produktutveckling för att kunna hjälpa ännu fler användare. Genom nya, innovativa lösningar ökar även möjligheterna till en både global och säker tillväxt.

Bakom kulisserna
Företaget bakom produkterna är The Skin Agent Sweden AB, ett privatägt aktiebolag som utvecklar, marknadsför och säljer naturligt funktionell hudvård.  På några få år gått från en lovande start-up till Sveriges ledande producent av anti-skavmedel. All utveckling och produktion sker i Sverige.

Våra produkter säljs av en återförsäljare inom våra fyra segment: Sport, Lifestyle, Medicin och Animal Care.

VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT

  • Funktion är vår nyckelingrediens. A och O i våra produkter är funktion. De ska göra det som står på etiketten och de ska göra det bättre än andra produkter.
  • Naturliga ingredienser, ett naturligt val. Människor och djur är en del av naturen, vi tror vi att naturliga ingredienser är det bästa för både huden och miljön.
  • Skavsår har inga gränser. Våra kunder är gamla, unga, smala, runda, atleter, sjuka, friska, en del gillar glitter och glamour, andra föredrar naturens charm.
  • Adding comfort to your activity. Ingen ska behöva begränsa sig i någon aspekt av livet pga skav, skavsår, friktionsskador.

VI GILLAR UTVECKLING

Sedan idén om The Skin Agent först dök har utveckling varit en stark drivkraft i företaget. Vi vidareutvecklar och förbättrar våra recept för att möta nya behov och alltid ha bästa funktionen.  Vi arbetar också mycket med det visuella, för att möta våra kunder på bästa sätt.